Handelsbetingelser hos Atelier Kasper Munch Julin

Generelle oplysninger

Atelier Kasper Munch Julin
Grønnegade 10
3790 Hasle

CVR nr. 41207825

Telefon: 41581438

Email: kaspermunchjulin@gmail.com

Priser

Alle beløb på hjemmesiden er i Danske kroner og inkl. moms. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Levering

Atelier Kasper Munch Julin tilstræber at afsende ordre indenfor 5-7 hverdage Vi sender til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Atelier Kasper Munch Julin i rimmelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. To måneder som rimmelig tid. Atelier Kasper Munch Julin vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Atelier Kasper Munch Julin

Grønnegade 10

3790 Hasle

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren. Du skal selv afholde returneringsomkostningerne.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kaspermunchjulin@gmail.com .

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Atelier Kasper Munch Julin at vurdere varens stand.

Persondatapolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

Dine personoplysninger behandles med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Personoplysninger registreres hos Atelier Kasper Munch Julin og opbevares i op til seks måneder, hvorefter oplysningerne slettes.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk