Om Kasper Munch Julin

Kasper Munch Julin er født i 1972.

Uddannet stenhugger og autodidakt billedkunster.

Jeg er udøvende billedkunstner og skulptør. Mine værker er kendetegnet ved et billedunivers hvor dialogen mellem form og farve danner ekspressive udtryk i både maleri og i tredimensionelle værker. Motiverne i mine malerier er fabulerende og tidsløse, på en gang mytologiske og samtidige. I mine skulpturer møder forskelige materialer hinanden i en undersøgelse af det organiske mod det konstruerede og funktionelle. Jeg lader mig inspirere af dualiteterne mellem natur og by og mennesket som både åndeligt og jordisk. Beskueren inviteres hermed ind i et univers af magisk realisme.

Jeg har stået i mesterlære hos stenhuggermester Flemming Brian Nielsen og har arbejdet som svend i hans firma i mange år. I stenhuggeriet har jeg hjulpet med at udføre opgaver for en lang række af Danmarks førende billedhuggere designere og arkitekter.

Jeg har løbende taget kunsthøjskole ophold for at dygtig gøre mig yderligere som billedkunstner og har fra jeg var først i 20érne haft eget atelier, både alene og sammen med andre billedkunstnere.

Jeg har bornholmske aner og flyttede i 2016 fra Københavnske Vesterbro til Bornholm. Her har jeg arbejdet som stenhugger i den bornholmske stenindustri og en kort periode som stenhugger på Christiansø.

Jeg har nu salg fra egen butik, Atelier Kasper Munch Julin som ligger centralt i Hasle, et stenkast fra Bornholms Center for kunsthåndværk Grønbechs gård.

Jeg har haft flere solo udstillinger, fælles udstillinger samt deltaget i censurerede udstillinger. Senest Bornholms censurerede forårsudstilling 2020. Se kalender for kommende udstillinger og arrangementer.